Pressmeddelande: Vi prismatchar + 10% Rabatt!

PRESSMEDDELANDE: VOLTEA UTLOVAR PRISMATCH OCH +10% RABATT PÅ ALLA OFFERTER FÖR SOLCELLSINSTALLATIONER

Datum: 26 februari 2024

Är du trött på att betala överpriser för solenergisystem? Då har VOLTEA det perfekta erbjudandet för dig! Vi utmanar marknaden och ger dig möjligheten att uppleva ren energi till oslagbara priser. Hos oss handlar det om att agera utan mellanhänder och ge dig det bästa värdet för din investering.

Genom vår nya kampanj garanterar vi prismatchning plus en extra 10% rabatt på alla offerter för solenergiinstallationer med våra varumärken FOX-ESS, Longi samt Luxen. Det betyder att om du hittar ett lägre pris hos en konkurrerande solcellsinstallatör, matchar vi det priset. Men det är inte allt – om vi av någon anledning inte kan matcha konkurrentens pris, får du en gratis FOX-ESS elbilsladdare med en kapacitet på 11 kW som kompensation. Elbilsladdaren skickas efter att du har fått godkänt avdrag för grön teknik på den offert som vi inte kunnat matcha och du återkopplat med en kopia på skatteverkets godkännande.

Erbjudandet gäller tom 31 mars 2024.

För att ta del av detta erbjudande, skicka in den offert du har fått hittills till offert@voltea.se. Offerten bör avse solenergiinstallationer i regionerna Väst, Öst, Syd samt Stockholm. Vi återkopplar med vårt pris inom fem arbetsdagar, så att du snabbt kan dra nytta av ren och hållbar energi till de bästa priserna på marknaden.

Det är hög tid att göra en förändring och ta kontroll över din energiframtid. Kontakta VOLTEA idag för att dra nytta av vårt unika erbjudande och börja spara pengar samtidigt som du investerar i en grönare framtid.

Kontaktinformation: För frågor eller ytterligare information, vänligen kontakta: Voltea AB E-post: info@voltea.se Telefon: +46 706 948807

Om VOLTEA: VOLTEA är en ledande leverantör av solenergilösningar och fokuserar på att erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Vi är dedikerade till att främja hållbar utveckling och bidra till en renare och grönare planet genom att göra solenergi mer tillgänglig för alla. Besök vår webbplats på www.voltea.se för att lära dig mer.